Bäbisspråk bland vuxna

Vissa människor tycker att det är "sött" och "gulligt" att prata som en bäbis. Nästan uteslutande är dessa människor kvinnfolk. Här är en lista på alla de tidpunkter då det är gulligt att prata som en bäbis:

1 - När du är en bäbis.

Så. Det var alla tillfällen. Att kvinnor pratar som bäbisar när det är i närheten av dem är inget vi någonsin kommer att kunna göra någonting åt, det är genetiskt. Så fort de ser någonting som är så litet och gulligt som ett nyfött barn så slås deras hjärna automatiskt ut så de hamnar på ungefär samma intelligensnivå. Detta avtar delvis så fort de tittar bort från hjärnan, men en liten försänkning stannar kvar under en varierande tidsperiod och detta är evolutionärt viktigt för kvinnor, eftersom detta gör att de bara kan tänka på en sak under denna tidsperiod, nämligen att skaffa ett eget barn, och detta helt utan att tänka på det finansiella och moraliska ansvaret en sådan handling skulle medföra. Detta är dock ingenting som män utsätts för i samma utsträckning och därför är det inte lika acceptabelt för män att bete sig på liknande vis.

En annan sak som är ännu värre dock, är när kvinnor pratar bäbisspråk utan att det finns en bäbis i närheten. De tror istället att detta kommer att höja deras egen gullighetsnivå i mäns ögon. Detta är samma kvinnor som ser en porrfilm en gång och tror att riktiga män tänder på att bli kallade "daddy". Det finns inte mycket som är så avtändande som att, när man väl börjat tänka på att ha sex med en kvinna, få höra något som gör att man tänker på ett spädbarn eller incest. Människor som går igång på detta är sjuka och måste söka vård innan de skadar sig själva eller någon annan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0