Dagens Outfit: Sexigt under

Här kommer ett julklappstips för er män med respektive. Istället för att ge bort någon tråkig plastdetalj med lövguld på som är tillverkad av små barn i Asien, så bjud bort er själva! Om det känns för dyrt och onödigt att gå till en fotograf som tar sexiga bilder av er, plus att man vill ju inte lämna för mycket pappersbevis av sin existens bakom sig, så bjud på en liveshow isället. Det behöver inte vara något extravagant heller, om du redan sänkt förväntningarna på ditt egna agerande som sig bör så kommer hon att bli glad för minsta lilla.

Så vad är en bra outfit för en dylik present? Som alla vet finns det hela industrier som bygger på att göra sexiga underkläder till kvinnor. Det är allt från strumpebandshållare till korsetter som pressar och formar. Män har det lite enklare som tur är. Här kommer ett förslag på lite sexiga underkläder:

Boxershorts är alltid ett säkert kort. Ta gärna ett par med ett humoristiskt budskap för att höja glädjenivån ytterliggare i sovrummet, plus att det ger dig något att titta på också utifall det skulle bli långtråkigt.



En nätbrynja är aldrig fel. Här smakfullt framförd av en random snubbe på nätet. Brynjan är som alla vet ett förvånandsvärt varmt plagg att ha på sig och den eggar dessutom fantasin lite retfullt då den döljer precis lagom mycket. I fall då byxor bärs till är öppen gylf dock valfritt. Vissa är för, andra emot, så här gäller det att bilda sig en egen uppfattning och köra på det som känns rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0