Dagens ord: Gamla meriter


Nu kommer väl någon bli sådär sur igen, men det skiter jag fullständigt i. Jag kommer slänga ut frågan som alla borde ställa sig ändå:

Varför i HELVETET är Peter Forsberg med i OS?

Folk hävdar att det är bra att han är med för att han har så mycket rutin och erfarenhet. Vadå, till skillnad från Lidström och Öhlund? Är inte det ett tecken på att han inte platsar längre när det är det enda positiva man kan komma med? Och om ni försöker hävda nu att han gjorde det skitbra som var med på båda målen så har ni ju lika mycket hockeyöga som Wikegård. Visst, ett assist. Grattis. Kolla på reprisen och se att han kollar ner på pucken hela jävla vägen tills han slagit passningen, då tittar han upp och ser att det faktiskt står någon framför mål där han visste att det borde stå någon. Kudos till det. Och mål två är inte "hälften Foppas mål" som Mikael fucking Renberg påstår. Han går på bortre stolpen som vilken forward som helst som inte är utvecklingsstörd hade gjort. Se reprisen och inse att backjäveln som styr in pucken inte ens kollar på honom så det är väl 50/50 på att han ens vet om att han är där. Men ändå ska det daltas nå så förbannat. "Nä, vi kan ju inte ha SÅ höga krav på honom med tanke på att han är skadad/spelar i elitserien/inte tränat på länge". Men ge er? Är ni verkligen så jävla dumma i huvudet att ni tycker att man inte kan ha krav på en spelar i det svenska jävla landslaget bara för att han varit skadad så att han inte kunnat träna på ett halvår?! Mitt förslag är ju givetvis då att sätta in någon som man KAN ställa krav på! Jag vill inte ha med spelare som ägnar 2½ match åt att tappa puck och sen får fram ett par passningar. Jag vill ha spelare som faktiskt är bra idag och inte enbart var det för 4 år sedan.

Om vi förlorar det är, som det verkar som om vi gör nu, så är det dock Bengt-Åkes fel. Att ta ut Forsberg, rata Micke Samuelsson och sen INTE spela Zetterberg med Franzén är så grovt tjänstefel att vore han japan hade han behövt begå harakiri. Skämmes tammefan.

Kommentarer
Postat av: Elin

Svaret blev så långt så jag skrev det i min blogg istället. Snygg bild förresten. Han är för jävla fin.

2010-02-25 @ 18:50:12
URL: http://elinhittarhem.blogspot.com
Postat av: Lady Delight

Tycker det är lite kul med att varenda jävla match han spelar är en comeback efter en skada. Dags att lägga av innan lårbenshalsen ryker kanske??

2010-02-27 @ 16:06:21
URL: http://www.ladydelight.devote.se
Postat av: Lady Delight

Tycker det är lite kul med att varenda jävla match han spelar är en comeback efter en skada. Dags att lägga av innan lårbenshalsen ryker kanske??

2010-02-27 @ 16:07:33
URL: http://www.ladydelight.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0