Dagens Ägg

Tar en paus från nattens hockeymatch som det faktiskt ser ut som om Sverige kan ta! Markus Johansson och Peter Andersson har dock fått väldigt för mycket speltid, men det hoppas jag Mårds också känner på sig. Här kommer dagens ägg:


Dagens Ägg är alltså den här killen. En man som åkte ut på en is med bilen som gick igenom. Inget fel med det. Isar kan vara förrädiska och det är inte alltid så lätt att veta om isen håller även om man förborrat, vilket den andra delen av den där artikeln bevisar. Dock så är det INTE helt ok att agera som vårat Ägg utifall det skulle hända. Här är en kort checklista över hur man överlever i vintervärlden utan att framstå som ett riktigt jävla praktarsle:

1 - Förborra om du inte är helt säker på att isen ska hålla. Men som sagt, ibland hjälper inte alls detta, dock så är det bättre att vara på den säkra sidan än att chansa.
2 - Om olyckan är framme, leta reda på rätt larmnummer och ta reda på vilka det är som är proffs på att bärga bilar och ring till dem!
3 - Vill du ändå själv få upp din bil, kör då inte ut på isen med ett ännu tyngre fordon. Höll den inte för din bil så kommer den inte hålla för en mycket tyngre bil.
4 - Är du ändå så dum så att du tänker köra ut med ett väldigt tungt fordon på den tunga bilen, så låna den inte från ditt jobb. Tro mig, de KOMMER att märka att en hjullastare saknas förr eller senare och frågor KOMMER att ställas.

Så, lite livskunskap till Dagens Ägg alltså. Grattis, idiot.


Kommentarer
Postat av: anna

haha va roligt, undrar om han ångrar sig

2010-01-05 @ 00:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0