Naturens under


Vi ska börja prata om tjocka barn. Tydligen så är vart femte "barn" mellan 13-17, annars kallad ungdomsåldern eller tonåren, oroliga för att de är tjocka. För det första så tycker jag inte att man ska behöva vara barn tills man blir myndig. Barn är typ små och snoriga. I den där åldern är man så mycket mer än barn, så mycket mindre än vuxen och knappt människa. Så tonåringar eller irriterlingar tycker jag vi kan kalla dem. För det andra så tror jag att ungen på bilden är något yngre än så faktiskt. Barnet i fråga känns inte helt rättvisande för artikeln som så.
Nå, till alla unga pojkar som vill bli män en dag där ute då. Tumregeln för att veta om man är för fet: Måste du fråga så är svaret ja. Kanske inte fysiskt för fet, men mentalt så beter du dig lika tjockskalligt som en kvinna. Att kvinnor gnäller över sin vikt, allt du gör och att någon fiktiv karaktär i en tv-serie ligger med fel person, det är bara naturligt. Genetiskt sett så hade världen sett annorlunda ut om män kunde få barn utan kvinnor, detta vet vi. Då den starkaste överlevt skulle vi ha väldigt få butchflator kvar på någon liten ö någonstans, säg Gotland, där de kunde gå fritt och leva utan kontakt med den övriga världen, så det är tur för dem att de behövs ur rent reproduktionssyfte. Plus att det är något mjukare och fluffigare än män och därför har större underhållningsvärde. Nåväl, tillbaka till poängen: som man ska du vara stolt över allt du har, och gärna visa upp det också. Ett par extra kilon tyder ju på pondus, en livsglädje och på att du är för upptagen med att arbeta och göra viktiga saker för att hinna gå på gymmet eller, ännu värre, en skönhetssalong. Män blir inte för feta, de blir kramvänliga, något som damer i alla åldrar uppskattar.

Givetvis gäller inte riktigt samma regler för kvinnor. Till skillnad från i djurvärlden då hanarna slåss för honornas uppmärksamhet, se bara på lejonen där arbetsfördelningen är den omvända från människors, så är det hos oss männen som tjänar pengarna, har den sociala statusen och vet hur man programmerar om DVD-spelaren. Därför är det alltid viktigt för kvinnor att visa upp sin vackraste sida, även om den bara är påmålad, kirurgisk eller push uppad. Sidospår: Push up-BH är det största jävla fallet av falsk marknadsföring någonsin. Men för att förtydliga det här en gång till alltså, detta gäller kvinnor! Inte ni, unga pojkar som vill bli män. Visst, när ni är unga så kanske det är de snyggare, mer "metrosexuella" pojkarna som får ligga mest. Men när ni växer upp och har pluggat vidare så ni fått ett riktigt jobb med stora framtidsmöjligheter, vad gör de då? Jo, de är antingen gifta och har barn, är alkoholiserade eller jobbar under er. Det spelar ingen roll om ni blir snickare, chefer eller brandmän, de kommer aldrig bli högre än lärlingar, arbetare eller killen som polerar hjälmen åt brandmän, om de nu har sådana grabbar. Vem är det kvinnorna vill ha då? Och då spelar det ingen roll hur du ser ut, du är fortfarande ett bättre kap en han som brukade vara snygg och bara söp och knullade i sin tonår.

Vet inte riktigt var det här inlägget slutade egentligen, det är sent och jag är trött så det kan säkert verka osammanhängande, så utan en snygg övergång kommer här ett sjukt bra bevis på att naturen är hur cool som helst. Sådant här gör mig alltid riktigt hungrig. Ormar är ingenting man ska leka med, så är det bara...


Kommentarer
Postat av: Da Anders

Finns en kul bild på en jätteorm som ätit upp en KROKODIL... och sen spruckit. Jag kan ju skicka den till dig någon gång när du behöver lite uppmuntran.

2009-12-19 @ 10:50:57
Postat av: Charlie Humbug

Det skulle uppskattas!

2009-12-19 @ 11:09:46
URL: http://humbug.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0